Wat bieden we?

Volledig op maat verzorgde trip Amsterdam

Bent u op zoek naar een volledig op maat verzorgde trip Amsterdam? Wij regelen het graag voor u! Of het nu om de bekende bezienswaardigheden gaat of de minder bekende plaatsen in Amsterdam, wij kennen de stad op ons duimpje. Als lokale bewoners laten wij u de beste plekken zien, maken wij de beste deals met lokale ondernemers en geven wij de best verborgen geheimen van Amsterdam prijs.

Of u Amsterdam nu zakelijk bezoekt, als toerist of een combinatie van beide, wij leveren een advies op maat voor iedereen. Tenslotte heeft Amsterdam veel te bieden en doen wij ons uiterste best tegemoet te komen aan al uw wensen.

Wilt u Amsterdam op een unieke manier beleven? Laat ons dan uw volledig op maat verzorgde trip Amsterdam regelen. Zo weet u zeker dat uw reis naar Amsterdam onvergetelijk wordt. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Persoonlijk advies

Zoekt u de perfecte hotelkamer of vergaderzaal, de nieuwste fancy restaurants, de leukste hippe bars of de beste en gekste shops in Amsterdam? Wij geven u advies voor één van de meest gedenkwaardige trips van uw leven. Geef ons uw wensen door en wij maken uw reis zo persoonlijk mogelijk. Dat is precies wat wij bedoelen met een op maat verzorgde trip Amsterdam.

Zakelijke assistentie

Komt u naar Amsterdam voor een zakelijke aangelegenheid? Dan is het natuurlijk ideaal als u hier een Personal Assistant heeft die alles voor u kan regelen. Of het nu om uw hotel of restaurant gaat, een vergaderlocatie of een taxirit, uw Amsterdam PA regelt het allemaal. Natuurlijk kan uw persoonlijke assistent u ook een rondleiding geven door Amsterdam en de mooiste en meest bijzondere plekken laten zien. Dat wordt een fantastische zakenreis!

Persoonlijke begeleiding

Wilt u niet alleen uw trip naar of een rondleiding door Amsterdam laten regelen maar ook tijdens uw verblijf begeleid worden door onze Amsterdam PA? Het is ons een waar genoegen! Uw persoonlijke assistent brengt u naar de beste hotspots in onze stad en assisteert u waar u wenst. Zo maken wij uw verblijf wel heel erg aantrekkelijk!

Wij delen onze stad met de wereld. Wilt u daar ook getuige van zijn? Neem dan snel contact met ons op voor een bijzondere trip.

 

Ja, ik wil  een volledig op maat verzorgde

trip in Amsterdam reserveren