Over ons

Uw Amsterdam PA’s

Mogen wij ons voorstellen? Wij zijn Britt en Ben. We hebben jarenlang over de hele wereld gereisd en doen dat nog steeds. Als fervente ontdekkingsreizigers weten wij als geen ander dat je een ander land of een andere stad pas écht leert kennen als je je volledig onderdompelt in de plaatselijke cultuur. Een land of stad is altijd veel meer dan alleen de toeristische bezienswaardigheden die zich daar bevinden. Reisherinneringen die het langst bijblijven zijn juist het contact met locals en het bezoeken van bijzondere plekjes waar bijna niemand van weet.

Alles ins en outs van Amsterdam

Wij wonen en werken al jarenlang in Amsterdam en kennen alle hippe bars, gezellige terrasjes, fancy restaurants, bijzondere winkels, leuke markten, romantische parkjes en de verborgen geheimen van Amsterdam. Komt u naar Amsterdam voor een zakelijk bezoek? Ook de bijzondere vergaderzalen, betaalbare en gezellige hotels, bijzondere ruimtes voor congressen of mogelijkheden voor het vieren van een jubileum of personeelsfeest zijn bij ons bekend. Als u echt een geslaagd verblijf wilt hebben in Amsterdam, neem dan contact met ons op. Wij staan te popelen u alles te vertellen wat we weten en zijn altijd weer enthousiast.

Op maat gemaakt voorstel

Wij kunnen ons als enthousiast reizigers als geen ander voorstellen dat u meer wilt zien van Amsterdam dan alleen dat wat in de reisgidsen staat. We verzorgen dan ook graag een op maat gemaakt programma en daarin gaan we ver. We verdiepen ons vol overgave in uw wensen, hobby’s en interesses en zorgen er voor dat u precies datgene ziet waar u de beste herinneringen aan overhoudt. Zo wordt uw verblijf een geweldige ervaring en kunt u een bewuste keuze (laten) maken in een stad met een overweldigend aanbod in interessante plekken en verrassende bezienswaardigheden.

Laat u verrassen en boek snel een bijzondere trip!