Exclusive


Uw exclusieve Amsterdam PA

Brengt u binnenkort een bezoek aan Amsterdam en wilt u graag een exclusieve Amsterdam PA tot uw beschikking hebben? Wij zijn u graag van dienst! Persoonlijke begeleiding tijdens uw verblijf in Amsterdam is geen overbodige luxe. Zeker als u in contact wilt komen met de sfeer en ‘feeling’ van Amsterdam is het handig een persoonlijke assistent te hebben die u begeleidt waar en wanneer u dat maar wenst. Een exclusieve Amsterdam PA maakt uw verblijf in Amsterdam zo prettig en comfortabel mogelijk. Zo kunt u extra ontspannen en genieten.

Exclusieve persoonlijke begeleiding

Wilt u er op vertrouwen dat u op elk moment van de dag een beroep kunt doen op begeleiding, advies en informatie? Een exclusieve Amsterdam PA zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt. Waar u ook naartoe wilt, wat u ook wilt doen, uw persoonlijke PA kent alle details van Amsterdam en voorziet u van leuke weetjes, grappige anekdotes en bijzondere historische verhalen. Zo hoeft u niet met een boekje op straat rond te lopen en continue op te letten waar de gids u heen brengt. Uw Amsterdam PA loopt met u mee en wijst u de weg.

Authentiek Amsterdam verkennen

Met een hoofd vol kennis, een hart vol verhalen en een verlangen naar het delen van bijzondere feiten zal uw persoonlijke assistent u een fantastisch verblijf bezorgen. Natuurlijk kunt u er voor kiezen de bekende bestemmingen aan te doen, tenslotte zijn ze niet voor niets populair. Uw exclusieve Amsterdam PA zal u echter ook in de gelegenheid stellen bijzondere plekken te bezoeken die vooral bij locals bekend zijn. Hippe barretjes, gezellige terrasjes, romantische parkjes, leuke winkels en interessante plekken die uw verblijf extra bijzonder maken.

Hoe gaat dat in zijn werk

Wilt u een exclusieve Amsterdam PA reserveren voor een dag, weekend of week in Amsterdam? Wij zorgen dat die op het juiste moment en de juiste tijd voor u klaar staat. Neem contact met ons op via het aanvraagformulier en geef ons alle informatie die u heeft. Wij willen graag meer weten over uw wensen, de onderwerpen waar u in geïnteresseerd bent, wat uw hobby’s zijn en met hoeveel personen u gebruik wilt maken van een Amsterdam PA. Zo kunnen wij een fantastisch programma voor u verzorgen waar u optimaal van zult genieten.

De kosten

Aangezien ieder gezelschap anders is en iedereen zijn exclusieve Amsterdam PA op een andere manier wil inzetten is het voor ons onmogelijk hier een kostenoverzicht te geven. Daarom is een exclusieve Amsterdam PA altijd op aanvraag. Wilt u een offerte voor een exclusieve Amsterdam PA ontvangen? Geef ons uw wensen door en wij maken een perfect voorstel op maat.

 

 

Exclusive

Prijs op aanvraag

  • Persoonlijke begeleiding tijdens uw verblijf
  • Vast contactpersoon
  • 24/7 bereikbaar
  • Compleet programma
  • Zeer flexibele mogelijkheden
  • Gratis (telefonische) intake
  • Voorstel op maat

Aanvraagformulier

Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Soort:
Bericht:

captcha
Neem bovenstaande code correct over.