Day or Weekend


Authentiek Amsterdam ontdekken

Wilt u op een unieke wijze authentiek Amsterdam ontdekken? Wij laten u graag de sfeer proeven die Amsterdam zo interessant maakt. Ontdek hoe wij dagelijks leven in historische panden, vredige hofjes, smalle steegjes en langs idyllische grachten. Proef de mix van onze historische en eigentijdse cultuur en laat u inspireren door onze lokale bewoners. Maak een ontdekkingsreis naar de verborgen plekjes van deze prachtige stad en geniet van de hotspots van dit moment.

Dag of weekend Amsterdam

Of u nu een dag of een weekend naar onze mooie stad komt, er is altijd tijd genoeg om meer te doen dan alleen de populaire highlights bezoeken. Authentiek Amsterdam ontdekken is meer dan alleen een wandeling maken door de stad. Met onze tips en suggesties maken wij Amsterdam ook voor u een plek om u thuis te voelen. Wilt u alle tijd om te genieten en liever niets zelf regelen? Wij stellen een fantastisch programma voor u op, helemaal op maat gemaakt. Een ideale oplossing voor een geweldige tijd in Amsterdam!

Volledig op maat gemaakt

Wij baseren ons op maat gemaakte dag- en weekendprogramma volledig op uw wensen en budget. Heeft u specifieke wensen? Wij helpen u graag. Wilt u zich liever laten verrassen? Ook dat vinden wij fantastisch. Authentiek Amsterdam ontdekken kan op vele manieren. Doet u dat het liefst zelfstandig en in vrijheid? Dan is het dag- en weekendpakket voor u het meest geschikt. Uw Amsterdam PA zal in dit geval een volledig programma samenstellen maar u niet persoonlijk begeleiden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Heeft u gekozen voor het dag- en weekendpakket ‘Authentiek Amsterdam ontdekken”? Dan maken wij op basis van uw wensen een volledig programma voor u op. Alle correspondentie voorafgaand aan uw verblijf vindt plaats met een vast contactpersoon, via e-mail. Het complete programma, eventuele toegangsbewijzen, route mappen, openbaar vervoer mogelijkheden en andere informatie wordt u per mail of post toegezonden. Uiteraard zal uw Amsterdam PA tijdens de trip telefonisch beschikbaar zijn of op andere manieren met u communiceren als u vragen of opmerkingen heeft.

De kosten

Het dag- en weekendpakket Authentiek Amsterdam ontdekken heeft een vaste prijs tot een maximum aantal van vier personen. Voor grotere groepen wordt in overleg een meerprijs gerekend. Ook voor korte termijn boekingen kan een meerprijs gerekend worden, afhankelijk van uw wensen.

 

  Day     Weekend

98,-     186,-

  • compleet dagprogramma
  • op maat gemaakt
  • gebaseerd op uw budget
  • vast contactpersoon
  • zeer flexibel

Aanvraagformulier

Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Soort:
Bericht:

captcha
Neem bovenstaande code correct over.