Business


Uw zakelijke Amsterdam PA

Bent u op zoek naar een zakelijke Amsterdam PA? Wij zorgen er voor dat het u en uw zakenrelaties aan niets ontbreekt tijdens een verblijf in Amsterdam. Wilt u uw zakelijke relaties of business partners op een unieke wijze kennis laten maken met Amsterdam zoals het werkelijk is? Laat hen dan niet alleen de populaire bestemmingen zien maar tevens het authentieke Amsterdam ervaren. Wij maken graag een persoonlijk voorstel op maat, passend bij uw organisatie of uw relaties en geheel gebaseerd op uw wensen en doelstellingen.

Zakelijk verblijf in Amsterdam

Wat kan uw zakelijke Amsterdam PA voor u doen, een vergadering regelen op een unieke locatie? Zakenrelaties ontvangen uit het buitenland? Een zakelijk event voor u regelen of de viering van een jubileum organiseren voor uw personeel? Wij verzorgen uw zakelijke wensen tot in detail, ongeacht uw wensen. Uiteraard doen wij dat op zo’n manier dat u ook direct het authentieke Amsterdam leert kennen. Tenslotte wilt u meer zien dan alleen het Amsterdam uit de reisgidsen.

De voordelen van uw zakelijke assistent

Als u een zakelijke Amsterdam PA inhuurt levert dat veel voordelen op voor uw bedrijf. Ten eerste zullen uw relaties of personeel genieten van een perfect georganiseerde trip naar Amsterdam. Maar wat dacht u van het gemak voor uw medewerkers? Wij weten als geen ander de weg in Amsterdam en kennen de juiste ondernemers die ons helpen bij de invulling van uw wensen tijdens de uitvoering op locatie. Dat scheelt u of uw medewerkers enorm veel voorbereidingstijd. Tijdens uw verblijf kunt u zich bovendien volledig richten op uw relaties of personeel.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Heeft u gekozen voor een zakelijke Amsterdam PA? Dan spreken wij samen al uw wensen en doelstellingen door en stellen wij zo snel mogelijk een volledig op maat gemaakt programma op. Alle correspondentie voorafgaand aan uw verblijf vindt plaats met een vast contactpersoon. Het complete programma, informatie over uw boekingen en andere informatie wordt u per mail of post toegezonden. Uiteraard zal uw Amsterdam PA tijdens de trip beschikbaar zijn of telefonisch met u communiceren als u vragen of opmerkingen heeft.

De kosten

Zoals u zult begrijpen heeft iedere zakelijke bijeenkomst in Amsterdam zijn eigen specifieke kenmerken. Daarom zijn de kosten van het inhuren van een zakelijke Amsterdam PA altijd afhankelijk van uw wensen en doelstellingen. Wilt u meer weten over onze dienst en een prijsindicatie ontvangen voor uw specifieke wensen? Stuur ons dan een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Business PA

Prijs op aanvraag

  • Persoonlijke begeleiding tijdens uw verblijf
  • Vast contactpersoon
  • 24/7 bereikbaar
  • Compleet programma
  • Zeer flexibele mogelijkheden
  • Gratis (telefonische) intake
  • Voorstel op maat

Aanvraagformulier

Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Soort:
Bericht:

captcha
Neem bovenstaande code correct over.